جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
نادر رنجبر

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین رنجبر گفت: معاونت تهذیب قلب تپنده حوزه‌های علمیه است که اگر این قلب تپنده به خوبی کار کند، اثرات مثبتش را در تربیت طلاب می‌توانیم ببینیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کردستان، افتتاحیه همایش سه روزه هم‌اندیشی و دانش افزایی معاونین تهذیب حوزه‌های علمیه سراسر کشور صبح امروز در سنندج برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین نادر رنجبر در این نشست ضمن خیرمقدم به مهمانان، اظهار داشت: مقام معظم رهبری از استان کردستان به عنوان سرزمین مجاهدهای خاموش یاد کرده‌اند و به تعبیر یکی از بزرگان که می‌گفتند قدم به قدم خاک کردستان خون شهید است و لذا بسیار خوشحالیم که در این ایام خدمت شما هستیم.

وی بیان کرد: شکل‌گیری چنین همایش‌هایی که برای بهتر شدن مسئله تهذیب در حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود، قطعا برکات بسیاری برای حوزه‌های علمیه می‌تواند داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر ابراز کرد: معاونت تهذیب قلب تپنده حوزه‌های علمیه است که اگر این قلب تپنده به خوبی کار کند، اثرات مثبتش را در تربیت طلاب می‌توانیم ببینیم.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان یادآور شد: این همایش‌ها باعث می‌شود روزمرگی‌هایی که باعث اثرگذاری در کار ما می‌شود کنار برود و مشکلاتی که طلاب‌ با آن روبرو هستند، شناسایی شوند.

وی خاطرنشان کرد: امروز یکسری آفات‌ در حوزه‌های علمیه به وجود آمده، آفت‌هایی مثل به مشکل خوردن ذی طلبگی لذا در این همایش می‌توان برای این آفت‌ها راهکار ارائه دهیم و از تجربیات همدیگر برای رفع این مشکلات استفاده کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر گفت: ما هم در استان کردستان نسبت به تربیت در حوزه تلاش داریم که اهتمامان بیشتر باشد و در هفته یک روز را به دیدار با نماینده ولی فقیه در استان در این باره اختصاص داده‌ایم.

مدیر حوزه علمیه کردستان اظهار کرد: سعی کرده‌ایم که برنامه‌هایمان به طریقی باشد که ارتباط‌ مان با طلاب همیشگی باشد و در این‌باره از حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی دعوت کرده‌ایم که حداقل هفته‌ای یک بار در یکی از حوزه‌های علمیه ما حضور پیدا کنند و درس اخلاق داشته باشند و خودمان نیز تلاش داریم که یک روز از هفته را در نزد طلاب باشیم و از نزدیک درد دل‌های آنان را بشنویم.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌هایی که باید این رویکرد را در بین طلاب تقویت کنیم، توجه به مسئولیت اجتماعی طلاب است و افق طلبه این باشد که در آینده بتواند دردی از جامعه را درمان کند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر ابراز کرد: تربیت طلبه صرفا بیان نکات اخلاقی برای طلاب نیست، بلکه او باید برای مسئولیت‌های اجتماعی که در آینده می‌تواند داشته باشد، تقویت شود.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان بیان کرد: استان کردستان خط مقدم تفکر آل الله است، بنابراین طلاب در این منطقه جایگاه ویژه‌ای دارند، در دوران کرونا این مهم را به عینه از سوی طلاب دیدیم و از سوی دیگر طلاب در تابستان در کارهای جهادی همانند ساخت منازل برای محرومان حضوری پررنگ داشته و دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر خاطرنشان کرد: از معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان، حجت الاسلام سیدتوفیق رضایی و سایر همکاران که در این روزها تلاش بسیاری برای این همایش بزرگ داشتند تقدیر و تشکر می‌کنم.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha